Molnárné Orosz Edit 1173 Budapest, 530. utca 24. Tel.: +3620 - 288 - 0180 info@kektollkft.hu

A Kéktoll Könyvelőiroda Kft vállalja társasházak könyvelését, ellenőrzését.

Társasházak könyvelése

A bevételek és kiadások adatfeldolgozását speciális, társasházi könyvelő programmal végezzük. A program által létrehozott kimutatások laikus számára is érthetőek és nyomon követhetőek. 

Társasház könyvelését 1200 Ft+áfa/albetét/hó-tól, de minimum 15.000+áfa/hó-tól vállaljuk. A havi könyvelési díjon felül egyéb költségeket nem számolunk fel. 

A Kéktoll Könyvelőiroda Kft minden ügyfelével szerződést köt, az elvégzett munkáért felelősséget vállal, felelősségbiztosítással rendelkezik.

Társasházak ellenőrzése

Gazdasági ellenőrzést segítő személy (társasházi tv szerint) alkalmazása szükséges, ha a pénzügyi forgalom eléri a 10 MFt-ot, vagy a lakások és helyiségek száma eléri az 50-et.

Gazdasági ellenőrzést segítő személy lehet

Összeférhetetlen

A gazdasági ellenőrzést segítő személy nem végezheti a társasház könyvelését, meg kell maradnia az ellenőrzést támogató, végző funkciónál.

Feladata: a számvizsgáló bizottság (ellenőrzési jogkor gyakorlója) feladat ellátásának segítése, különösen az éves elszámolás és a költségvetési javaslat előzetes véleményezése

Tanácskozási joggal vesz részt a pénzforgalommal kapcsolatos közgyűlési napirendi pont tárgyalásán. Véleményéről írásban köteles tájékoztatni a közgyűlést, amelyet a meghívóhoz mellékelni kell.

Társasházaz ellenőrzését 1.000 Ft+áfa/albetét/év-től, de minimum 30.000+áfa/év-től vállaljuk. Az ellenőrzési díj magába foglalja az ellenőrzés lefolytatását, az ellenőrzési jegyzőkönyv elkészítését, az éves közgyűlésen való részvételt.

Kérjen ajánlatot